Lomoroadshow @ Colosseum

Geplaatst 6 augustus 2012

Kennen jullie Lomo Amigo Klaas van der Laan nog? Sinds hij met deDiana F+ heeft geschoten heeft hij de smaak flink te pakken. Klaas is vader, skateboarder, fotograaf en werkzaam bij skatepark Colosseum in Groningen. Samen met hem en de jongens van dit skatepark organiseren we op 11 augustus aanstaande de vijfde LomoRoadShow van dit jaar.

Het programma

  • What the hell is Lomography?
    Tijdens deze interactieve introductie maak je kennis met Lomography, de andere deelnemers en wordt je geïnspireerd tot het schieten van fantastische filmpjes later op de dag.
  • LomoKino cameraworkshop
    Elke deelnemer krijgt van ons de LomoKino met een Fritz the Blitz flitser te leen. Ook krijg je een rolletje film en een 10% kortingsvoucher voor de online shop van Lomography. Tijdens de cameraworkshop leer je alles over de LomoKino en hoe je hem het beste kunt gebruiken.
‘A Skate Story’ door Neonstash
  • Skateboard videoshoot
    Na de workshop gaan we als collectief aan de slag met een bijzonder filmscript voor onze analoge LomoRoadShow skatefilm en toveren we het skatepark om tot een heuse filmset. 3,2,1 en action!

Belangrijke details

Waar? Skatepark Colosseum, paradijsvogelstraat 12, Groningen
Wanneer? zaterdag 11 augustus 2012 van 14:00h tot 17:00h
Kosten? Tickets kosten €15 per persoon en hiermee krijg je toegang tot het volledige programma, een leencamera, een filmrolletje en een 10% kortingsvoucher voor onze online shop. Je rolletje wordt vervolgens ontwikkeld in het LomoLab en op de hoogste kwaliteit gescand en als film gemonteerd. Je ontvangt van ons een CD met de scans en de film én een flipbook van jouw geschoten film. De tickets voor de LomoRoadShow Groningen zijn hier te koop.

Comments